Werkwijze van Visbeek Werkt!

Visbeek Werkt is een jong bedrijf, dat zich volledig voor haar klanten inzet.

De werkwijze van Visbeek Werkt!

Onze werkwijze onderscheidt zich van die van andere bureaus door middel van haar eenvoud. U neemt contact met ons op en vertelt (zo uitgebreid mogelijk) wat voor een mensen u nodig heeft. Aan de hand van uw specificaties selecteren wij de kandidaten.

Uiteraard komt het ook wel voor, dat we deze kandidaat niet op korte termijn kunnen vinden. In dat geval vertellen we dat ook, zodat u weet waar u aan toe bent. We leveren liever géén kandidaten aan, dan dat we op goed geluk mensen bij u aan de slag zetten. Kortom, we leveren op maat, of anders niet.

Om op maat te kunnen leveren, is een aantal zaken van groot belang

  • persoonlijke aandacht voor én kennis van de klant;
  • een zorgvuldige selectie van de kandidaten;
  • intensieve begeleiding van de medewerkers, zowel vóór als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden (op de werkplek, maar ook bij hen thuis);
  • regelmatig contact met de direct leidinggevenden (op de werkplek);
  • een goede eindevaluatie;
  • een uitgebreid pakket van mogelijkheden op het gebied van flexibele arbeid

Onze filosofie

De filosofie is eenvoudig: harder werken dan de concurrent, tegen een scherper tarief. Dat harder werken betekent ondermeer dat u ons ook ná de kantoortijden en tijdens het weekeinde kunt bereiken!

Visbeek Werkt is een jong bedrijf, dat zich volledig voor haar klanten en haar uitzendkrachten inzet. De naam van het bedrijf geeft exact aan waar het voor staat. Wij werken voor U en U zult zien dat het werkt!